DutchEnglishGerman

Microdermabrasie Enkhuizen

Door het verwijderen van de dode huidcellen in de opperhuid, ontvangt de huid een signaal tot snel herstel, dat betekent een versnelde én versterkte aanmaak van nieuwe huidcellen.

De nieuw gevormde cellen verplaatsen zich naar boven richting de opperhuid (epidermis) en vervangen de al verwijderde dode huidcellen. Door dit proces vormt zich een nieuw gezonde huidlaag, die voor opname van werkstoffen bijzonder toegankelijk is en een optimaal huidbeeld laat zien.

Zo kunnen ongewenste huidonvolkomenheden zoals littekens, rimpels, grove poriën, hyper- pigmentatie effectief behandeld worden.

Diamant Microdermabrasie

 • De luxe behandeling met Diamanten
 • Direct zichtbare resultaten
 • Huidverjonging
 • Vermindering van rimpels en pigmentstoringen

Wat is Diamant Microdermabrasie?

Bij een regelmatige cyclus vernieuwen de huidcellen zich steeds. Dit vermogen neemt af naarmate de leeftijd toeneemt. Het gevolg hiervan is een verslechterd huidbeeld door de geleidelijke afname van het vermogen om nieuwe huidcellen aan te maken. De dode huidlagen moeten verwijderd worden om een verbetering van de huid te bereiken.

Het Diamant Microdermabrasie apparaat verwijdert op een absoluut zachte manier de bovenste dode huidlaag. Het natuurlijk huidherstel wordt zo gestimuleerd en de huid verbetert zichtbaar.

Wat kan ik met de behandeling bereiken?

Met de zachte en beheerste peeling-behandeling worden de volgende huidresultaten bereikt:

 • Verheldering van hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken
 • Behandeling van onzuivere huid met grove poriën
 • Ontspanning van de gezichtsuitdrukking
 • Verbetering van cellulite en striae
 • Verfijning van de huid
 • Cel activering

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

De huid wordt allereerst gereinigd met een cosmeceutisch* product. Daarna wordt zij met een enzympeeling op de behandeling voorbereid.

Nu kan de feitelijke behandeling beginnen: afhankelijk van de huid, die behandeld gaat worden, wordt een passende diamantopzetstuk gekozen, waarmee de verwijdering van dode huidcellen uitgevoerd wordt. En instelbaar vacuüm zorgt voor de verwijdering van dood huidmateriaal.

Nu is de huid zeer toegankelijk voor de opname van werkstoffen, die de huid binnen kunnen dringen.

Daarna volgt een masker om de huid tot rust te brengen.

Ter afsluiting wordt de cosmeceutische* eindverzorging aangebracht. De speciale preparaten hebben tot doel om de huid te beschermen en tegelijkertijd met effectieve werkstoffen te verzorgen.

Opmerking:
Om een optimaal huidbeeld te bereiken is het belangrijk, om de juiste verzorgingsproducten te gebruiken.

Zo functioneert deze methode:

De diamantkop verwijdert dode huidcellen, bevrijd de huid van onfrisse verhoorningen en leidt tot een superzachte / super gladde huid.

Wat is het resultaat

Deze behandelingsmethode heeft de volgende effecten:

 • 1 De zachte verwijdering van dode huidcellen en daardoor de stimulering van nieuwe cellen.
 • 2 De optimale voorbereiding van de huid voor de navolgende hoogwaardige werkstoffen en verzorgingsproducten.

Hoe kan ik de behandeling ondersteunen?

Omdat het bij de Diamant Microdermabrasie cosmeceutische* methode om een intensieve peeling gaat, is individuele verzorging thuis nodig om het allerbeste huidresultaat te behalen.

De huid heeft bijzonder veel behoefte aan vocht en bescherming. Dit bieden de speciaal daarop afgestemde verzorgingsproducten. Het is zeer belangrijk, dat deze aanbevolen producten voor deze behandeling, dagelijks en zoals voorgeschreven door de huidexpert telkens na de behandeling, thuis verder gebruikt worden. Alleen zo ontstaat een langdurige huidverbetering.

Powered by WishList Member - Membership Software