Banner Infinirgy Essential Oils

De 6 must-haves Essential Oils!

1. Boosty: Pepermunt maakt je weer alert. Het geeft je een boost als je even ingezakt bent. Perfect in te zetten aan het einde van de middag of begin van de avond. Het vermindert verkoudheid en hoest.

2. Calmy: Lavendel werkt kalmerend én tegen hooikoorts, extra handig in deze tijd. Je doet een druppeltje onder de tong en je ademt even flink in door beide neusgaten. Ook heerlijk om lekkerder te slapen. Doe een druppeltje op je kussen, onder je voeten of in de diffuser op je slaapkamer.

3. Energy: Wild Orange geeft energie, het houdt je enthousiast en geeft je een lentegevoel. Het staat bekend als een natuurlijk antidepressiva middel.

4. Happy: Bergamot is de geur van onvoorwaardelijke zelfliefde. Heel goed in te zetten bij angstige gevoelens. Het werkt bovendien koortsverlagend. Ook heerlijk als natuurlijk parfum op je polsen of achter de oren. Let op niet uitgebreid mee in de zon zitten.

5 . Purely: Lemongrass werkt zuiverend. Hoe mooi om jezelf en je huis te zuiveren. Voeg een druppeltje toe aan je schoonmaakmiddel, gecombineerd met Vitally. Echt een weldaad voor je huis. Ook heel goed om een druppeltje tussen je handen te doen en jezelf te zuiveren van ongewenste energieën. 6. Vitally: Eucalyptus mag echt niet ontbreken aan je collectie. Het is een heerlijke saunageur die zorgt dat je je gezond en vitaal voelt. Ook goed voor de luchtwegen. Een druppeltje in je haar laat je haar glanzen.

Deze must-have set is € 125,-. Bij deze set krijg je een handige opberg etui kado. Gratis verzending. Wil jij een persoonlijk advies voor aanvullende oliën op basis van je emoties of fysieke klachten, laat het me weten.

Als je andere producten wilt bestellen, kan dat via onderstaande button.

Bestel via dit formulier je product(en)