DutchEnglishGerman

Eqology

Ik ben de trotse aanbieder van een aantal producten van Eqology; een Noors bedrijf dat zich volledig richt op 100% natuurlijke visolie uit de Arctische Zee. Je kan via mij Pure Arctische wilde visolie, K2/D3-capsules, Anti-age Collegeen-sachets en nu ook een VEGAN-Shake bestellen.

Ik geef je graag advies over de producten en welke producten het beste bij jou passen. Ik doe dit o.a. aan de hand van een door Eqology ontwikkelde bloedtest die het Omega-3 gehalte in je bloed kan meten.

Wanneer je een abonnement via mij bestelt, krijg je van mij gratis een bloedtest t.w.v. € 84,=! 

DIRECT NAAR BESTELLEN VAN EQOLOGY-PRODUCTEN

Pure Arctische wilde visolie

Deze olie is afkomstig van 100% Arctische wilde vis met koudgeperste, hoogwaardige organische olijfolie en vitamine D3 met toegevoegde verse citroen- of sinaasappelsmaak van de allerbeste kwaliteit.

WAAROM deze VISOLIE?

Ik heb deze olie in het assortiment, omdat ik het beste voor mijn klanten wil met de beste prijs/ kwaliteit. Mijn ervaring is dat deze olie goede resultaten geeft bij acne, roodheid, couperose, rosacea, eczeem en huidirritatie. Ook bij hyperpigmentatie adviseer ik het vaak.

 • Supervers, waardoor zeer lage oxidatie en zonder kunstmatige toevoegingen. Je proeft ook geen vis.
 • Goed voor hart, hersenen, ogen, immuunsysteem en spieren
 • Draagt bij aan een normale bloeddruk en de juiste gehaltes triglyceriden in het bloed.
 • Optimaliseert de verhouding tussen omega-6 en omega-3 (Onderzoek toont aan dat het merendeel van de bevolking een tekort heeft aan omega-3)
 • De visolie is MSC- en CoC-gecertificeerd en afkomstig uit de Noorse duurzame visvangst
 • Toegevoegde polyfenolen uit koudgeperste, hoogwaardige organische olijfolie, vitamine D3 en een verse citroen- of sinaasappelsmaak voor een betere werking.

JA, IK WIL DE BESTE VISOLIE

K2/D3 capsules

Deze capsules zijn voor het soepel en schoonhouden van de bloedvaten door calciumafzetting op te ruimen en naar plaatsen in het lichaam te brengen waar het thuishoort, zoals je botten.  Mijn ervaring is dat couperose, bezemrijs, rosacea en spataderen zouden kunnen aantonen dat de soepelheid afneemt, waardoor b.v. een vaatje knapt. Om zeker te weten of je voldoende hebt is dit te meten met een eenvoudige vingerpriktest.

Uit wetenschappelijk onderzoek (Rotterdam studie) blijkt dat iedereen in Nederland een tekort heeft aan vitamine K2.

Waarom K2/D3?

 • K2: goed voor de bloedsomloop/ cardiovasculaire gezondheid
 • K2/D3:goed voor je botten
 • Goed voor je bloedconcentratie aan calcium (vit. D)
 • Goed voor je tanden (vit. D)
 • Goed voor je immuumsysteem (vit. D)
 • Goed voor normale groei en ontwikkeling (vit.D)

JA, IK WIL M’N BLOEDVATEN SCHOON EN SOEPEL HOUDEN

EQ ANTI-AGE COLLAGEN

Collageen is een eiwit dat in alle bindweefsels van het lichaam zit. Als we jong zijn en een goede basis hebben gehad, heeft het lichaam veel collageen en is onze huid glad. Collageen en elastine werken samen. Collageen geeft het vorm, kracht en stevigheid en elastine geeft de huid elasticiteit. Naarmate we ouder worden verliest onze huid veel collageen en ontstaan rimpels. Daarom is het belangrijk om meer collageen tot je te nemen als je de zichtbare tekenen van veroudering wilt verminderen.

Vegan Shake

De vegan shake is een mooie aanvulling op de voeding en bevat alle mineralen, sporenelementen en enzymen die je lichaam nodig heeft. Uiteraard is dit ook belangrijk voor een mooie, gezonde huid. De hoogwaardige eiwitten komen o.a. uit peulvruchten en bruine rijst. De shake is op te lossen in water, maar je kunt het poeder ook door b.v. yoghurt of kokos(rijst)melk doen of er een heerlijke smoothie van maken met b.v. (bos)vruchten en/of een avocado erbij. Ook handig als je een keer een snelle gezonde maaltijd wilt of b.v. onderweg bent. Mij geeft de shake meer energie.

JA, IK WIL DE VEROUDERING VAN M’N HUID TEGENGAAN

Wil je liever zelf op de site van Eqology de producten bestellen? Geef dan bij je je bestelling het volgende ID door: 8295952.