DutchEnglishGerman

HUID HERSTEL EN hUIDPROBLEMEN

Er zijn enorm veel factoren die imperfecties veroorzaken op alle leeftijden:

Ik ga jou helpen

Specialisaties schoonheidssalon Enkhuizen

ACNE Therapie

Acne begint vaak rond de puberteit en kan zo’n vijf tot tien jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers die nog steeds klachten hebben. Het komt ook voor dat volwassenen die nooit eerder last van puistjes hadden opeens acne krijgen. Voor een doeltreffende acne-behandeling kunt u bij de geregistreerde schoonheidsspecialist terecht.

PEELINGS

Dermo Peeling met PH

Een peelende behandeling voor een mooie, gladde en frisse huid. Bevat een peeling op basis van zuren, een heerlijke ontspannende massage met een celdeling-stimulerende massagecrème en een kalmerend en hydraterend rubbermasker.

Dermo Peeling met Dermabrassion

Een peelende behandeling speciaal voor de wat meer gevoelige huid. Bevat een peeling op basis van cellulose en papaya. Tevens is er een ontspannende massage met een celdeling-stimulerende massagecrème en een kalmerend en hydraterend rubbermasker.

HUIDONEFFENHEDEN VERWIJDEREN

Met de CryoPen kunt u heel gemakkelijk en snel feitelijk alle ongewenste (goedaardige) huidoneffenheden doeltreffend verwijderen. Ongemak voor de patiënt wordt voorkomen doordat behandeling van omliggend gezond huidweefsel wordt vermeden. Voor de eerste keer is cryotherapie nauwkeurig tot op de millimeter. 

CAMOUFLAGE Therapie

Camouflage specialisatie is een hoog camouflage product met 85% pigment, dat gebruikt wordt voor (extreme) huidaandoeningen zoals wijnvlekken enverschillende littekens etc. Dermaceals Red Away: is effectief in het camoufleren van wijnvlekken en moedervlekken. Demaceals B.

Joe Blasco Cosmetica producten bieden de mogelijkheid om praktisch alle huidproblemen w.o. vitiligo,wijn vlekken, moedervlekken, littekens, brandwonden, pigmentatie te camoufleren.

COLDPLASMA

Koud Plasma werkt op de huid als een electroporatie (=een techniek waarmee stoffen in de cel getransporteerd kunnen worden).Daarbij ontstaan zeer kleine poriën b.v. kanaaltjes in de cel membramen en maken deze daardoor doorlaatbaar voor werkstoffen. Door deze kort geopende poriën worden werkstoffen gericht en in hoge hoeveelheden ingesluist. Deze verrijken zich in het weefsel en werken veel intensiever. Door de verhoogde microcirculatie worden de cellen en het weefsel versterkt met vitamines, mineralen, enzymen en voedingsstoffen, wat tot een verhoogde cel activiteit leidt en het regeneratie proces bij huidaandoeningen duidelijk bevordert.

MICRODERMABRASIE

Door het verwijderen van de dode huidcellen in de opperhuid, ontvangt de huid een signaal tot snel herstel, dat betekent een versnelde én versterkte aanmaak van nieuwe huidcellen.

De nieuw gevormde cellen verplaatsen zich naar boven richting de opperhuid (epidermis) en vervangen de al verwijderde dode huidcellen. Door dit proces vormt zich een nieuw gezonde huidlaag, die voor opname van werkstoffen bijzonder toegankelijk is en een optimaal huidbeeld laat zien.

Zo kunnen ongewenste huidonvolkomenheden zoals littekens, rimpels, grove poriën, hyper- pigmentatie effectief behandeld worden.

MANUELE LYMFEDRAINAGE

Manuele lymfedrainage wordt gebruikt als voor- en nabehandeling van cosmetische ingrepen. Deze ingrepen hebben een zichtbaar beter en sneller resultaat als deze gecombineerd worden met meerdere lymfedrainagebehandelingen. Daarom verwijzen plastische en cosmetische chirurgen hun cliënten door naar de geregistreerde schoonheidsspecialist. Manuele lymfedrainage is ook uitermate geschikt bij acne, stress en ter ondersteuning van een afslankmethode.

MICRO NEEDLING

De Micro Needling behandeling is een speciale methode die zowel zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine en tegelijkertijd de optimale verspreiding van hyaluron activeert. De huidstructuur wordt door het natuurlijke proces van genezing en regeneratie sterker gemaakt en verstevigd.

De sensationele, snel zichtbare en merkbare verbeteringen spreken voor zich. Je zult aangenaam versteld staan! 

TRAJECT VOOR HUID HERSTEL EN HUIDPROBLEMEN (3 MAANDEN)

Wat kan je verwachten:

Vooraf komt er een analyse om de kuur op jouw huid af te stemmen. 

De behandelingen vinden om de 2 weken plaats.

Tijdens deze 3 maanden ontvang je een pakket aan producten om thuis te gebruiken. 

Investering:

Prijs op aanvraag.

Schoonheidssalon Annemarie van Heezick

Schoonheidssalon Annemarie van Heezick in Oosterdijk/Enkhuizen is gespecialiseerd in huidverbetering,  huidverjonging en huidoneffenheden.

Schoonheidssalon Annemarie van Heezick is internationaal Cidesco erkend instituut sinds 2002 en heeft 28 jaar ervaring in de branche als ondernemer en huidexpert.

Dit is wat andere klanten zeggen:

5/5

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie:

Powered by WishList Member - Membership Software