DutchEnglishGerman

Huidverjonging / Anti Aging

Huidverjonging/vernieuwing

 VERJONGINGS-BOOST MET EEN PEELING

Bij een peeling worden verschillende zuren (o,a melk-,salicyl-,en glycolzuur) gebruikt om de dode huidcellen te laten afschilferen.Lijntjes vervagen en je huid wordt helderder en frisser.

Een enzymatisch masker is beter geschikt voor de meer gevoelige huid.

De behandelingen kunnen ook goed gecombineerd worden. De huid wordt glad en fris met minder dode huidcellen, een betere doorbloeding en een gestimuleerde celgroei.

Anti-aging immuniteitsbehandeling

De huid ziet er jonger uit de rimpels zijn gladgestreken ,de huid is steviger ,de bruine vlekken zijn verminderd en de teint is stralend.

Deze behandeling draait tekenen van huidveroudering zichtbaar terug.

81% van de vrouwen boven de 50 jaar geeft aan dat haar huid aan het verslappen is. Het verlies aan stevigheid van de huid komt onder andere door veroudering en vermoeidheid.

liftend en versteviging

Het gezicht wordt zichtbaar steviger vermoeide trekken worden gelift ,rimpels vervagen en de teint wordt weer stralend.

Deze behandeling werkt in op de opperhuid en de lederhuid de krachtige combinatie van werkstoffen vermindert zichtbaar tekenen van veroudering en vermoeidheid.

 

Ik ga jou helpen

Huidverjonging / Anti Aging

Huidverjonging Kuur

Maatwerk voor de klant /prijs in overleg behandelplan

Schoonheidssalon Annemarie van Heezick

Schoonheidssalon Annemarie van Heezick in Oosterdijk/Enkhuizen is gespecialiseerd in huidverbetering,  huidverjonging en huidoneffenheden.

Schoonheidssalon Annemarie van Heezick is internationaal Cidesco erkend instituut sinds 2002 en heeft 28 jaar ervaring in de branche als ondernemer en huidexpert.

Dit is wat andere klanten zeggen:

5/5

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie: