DutchEnglishGerman

"Je bent een
Geweldige vakvrouw
in hart en nieren 👍❤️"

Mary

Ik was afgelopen week bij Annemarie voor een huidbehandeling. Wat een genot! Ik ga door een drukke periode op het moment en dat was te zien. Na de behandeling die zeer ontspannend was werden ook nog even mn wenkbrauwen geepileerd en geverfd voor de zomer. Als herboren ging ik de deur uit! Een aanrader voor iedereen! Bedankt Annemarie

Shemahtrah

Annemarie is zeer vakkundig, werkt op basis van wat je huid nodig heeft. Recent Kuur laserbehandeling gedaan, zeer tevreden met het resultaat, liftend effect en mijn huid straalt. Krijg veel complimenten van mensen om me heen.

Anja

Je bent een topper, ik geef jou een tien. Wat heb jij een mensenkennis, je weet precies hoe je iemand moet behandelen om degene weer blij te maken met een stralende huid. Ik voel me weer heerlijk. 😁 Ik kom snel weer bij je terug.

Nancy

Zo'n 20 jaar geleden belandde ik min of meer bij toeval in de salon van Annemarie van Heezick. Ik was al een tijdje op zoek naar een goede verzorging voor mijn gevoelige gezichtshuid met aanleg voor couperose. Annemarie stelde voor mij een verzorgings- en behandelplan op en nu -20 jaar later- kom ik nog steeds bij haar voor behandeling en de producten van Mary Cohr. Mijn huid is rustig en de fantastische make-up van Joe Blasco uit haar salon camoufleert eventuele roodheid. Mijn huid ziet er altijd verzorgd uit!

AK

Al jaren ben ik trouwe klant van Annemarie. Ze heeft ontzettend veel kennis en ervaring, niet alleen op het gebied van huidverzorging en huidverbetering, haar kennis gaat veel verder. Annemarie ziet direct wat je huid nodig heeft, je hoeft alleen maar te relaxen en het te ontvangen. Heerlijk! Bedankt Annemarie! Tot snel.

Jerica

Annemarie geeft super advies en helpt je bij het zoeken naar goede producten en bij het verbeteren van je huid!

Fay

Al meer dan 25 jaar ben ik trouwe klant van Annemarie. Ze heeft veel kennis en ervaring op het gebied van huidverzorging en huidverbetering, een VAKVROUW! Je kunt met alle vragen bij haar terecht , krijgt een goed advies en de behandelingen zijn relaxed in een prettige , hygienische omgeving. Ik hoop hier nog jaren van te mogen genieten!

Anske

Al vele jaren ben ik klant bij Annemarie van Heezick. Ze is een fantastische vakvrouw. Ze heeft zoveel kennis in huis, van advies over de huid tot aan de te gebruiken producten, alles klopt. Daarnaast pakt ze met veel verve ook steeds weer nieuwe dingen op, dingen die altijd gericht zijn op het verbeteren van de innerlijke gezondheid. Ze is een heel enthousiast persoon en ze is altijd bereid je met raad en daad bij te staan. Kortom, een geweldig mens.

Lana

Al jaren kom ik met regelmaat bij Annemarie in de salon. Gebruik ook al jaren de gezichtsverzorging naar alle tevredenheid. Meestal geef ik door wat ik nodig heb maar als Annemarie het idee heeft dat een andere crème op dat moment beter bij me past. Dan ga ik blindelings op haar expertise af. Als ik voor een behandeling langs wil komen kijkt ze wat er op dat moment het beste voor mijn huid is, in overleg, geef ik me over en laat me verwennen. Annemarie verteld altijd wat ze doet en waar het goed voor is. Altijd een heerlijk moment voor me zelf.
Wat ik bewonder aan Annemarie is dat ze ondanks alles met volle passie haar werk doet. Altijd naar nieuwe technieken en producten zoekt waar ze zich voor 100% in kan vinden. Ik hoop dat ik nog vele jaren van dit alles mag genieten.

Erna

Ik ben al vanaf mijn 18e bevriend en klant bij Annemarie. Ik ben nu 57 en krijg regelmatig complimenten ik heb zeer lange tijd voor mijn moeder gezorgd en mijzelf verwaarloosd. Na een ernstige blik in de spiegel Annemarie opgezocht die ik al jaren niet meer had gezien en werd met open armen ontvangen. Annemarie neemt de tijd en is een vaktijger, heeft het beste met je voor. Het is altijd heerlijk om een behandeling van haar te krijgen. En ik….. ik ben er weer.

Rona

Vakkundige vrouw. Weet wat ze doet en adviseert en leert goed de huid kennen. Ik heb veel aan de sessies gehad en kan goed verder met de tips.

Anouk