DutchEnglishGerman

Gezichtsbehandelingen Enkhuizen

Hier vind je de gezichtsbehandelingen die Annemarie van Heezick uitvoert in haar salon en de prijslijst. Ontdek je eigen schoonheid en vitaliteit en maak meteen een afspraak

CATIOVITAL BEHANDELING

Meer nog dan een traditionele schoonheidsbehandeling is CatioVital een revolutionaire behandeling van een uur die de huid zichtbaar mooier maakt.

Deze behandeling reinigt de huid in de diepte dankzij het sauna effect van het warmtemasker. De huid ademt daarna beter en neemt de werkstoffen beter op.

CATIOLIFT BEHANDELING

Door leeftijd en vermoeidheid verslapt de huid en worden tekenen van veroudering zichtbaar in het gezicht.

In tegenstelling tot de meeste liftende behandelingen die alleen de huidstructuur verbeteren, werkt CatioLift in de diepte door het activeren en stimuleren van de gezichtsspieren. De gelaatstrekken worden spectaculair gelift en de kaaklijn wordt verfraaid.

CATIOCLEAN BEHANDELING

Dankzij de gepatenteerde behandelingsmethode CatioClean is uw huid na 30 minuten gereinigd en ziet er stralend uit.

Deze behandeling reinigt de huid in de diepte door de warmte die de elektrode Thermoclean verspreidt, de schoonheidsmassage ontspant het gezicht.

Direct zichtbare resultaten op de huid!

BEAUTE AROMATIQUE BEHANDELING

De betoverende geuren van de essentiële oliën verwelkomen u in de salon en nodigen u uit voor een heerlijke reis naar “schoonheid en rust”. Elke huid is anders en vraagt naar een behandeling op maat.

Uw schoonheidsspecialiste selecteert als schoonheidsexpert de essentiële oliën. Deze verspreiden hun heilzame eigenschappen tot in de kern van de huid, waar ze vitale functies opwekken.

PHYTO OXYGENE BEHANDELING

Behandeling die een zuurstof boost geeft en zuiverend werkt op luchtvervuiling.

Geeft een zuurstofboost en zuivering aan de huid:

✓ Helpt zuurstof af te geven aan de cellen.
✓ Eliminatie van de vervuiling.
✓ Absorberen van gifstoffen uit de huid.

GEZICHTSWAXING

Het verwijderen van ongewenst haar blijft een vervelend klusje. Gelukkig zijn er merken zoals Depilève die het ontharen zo effectief en aangenaam mogelijk maken. Zo kun jij genieten van een gladde en zijdezachte huid. Voor elk huidtype, haartype en lichaamsdeel hebben zij verschillende soorten wax en ontharingsbehandelingen ontwikkeld. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt voor de producten, om een optimaal resultaat te garanderen.