DutchEnglishGerman

Mary Cohr

Professionele schoonheidsverzorging : Aromatherapie,schoonheidsverzorging en dermo-esthetische behandelingen

voor de schoonheid van de vrouw en man

Mary Cohr is een van de grootste spelers in de avantgarde van het onderzoek naar gezichtsbehandelingen.Met innoverende en exclusieve technieken kunnen schoonheidsspecialistes bijzondere schoonheidsresultaten bereiken.

Mary Cohr is de voorstander van het gebruik van essientiele olien voor behandelingen in de salon. Deze werkstoffen worden gewonnen uit planten die onder de zon groeien. Zij beschikken over groot opnamevermogen en hun moleculen hebben een hoge natuurlijke energiewaarde.

De Schoonheidsspecialiste adviseert om de behandeling te beginnen met bijzondere vitale olien waarna de verzorgingsproducten worden gebruikt. Vitale olien zijn samengestelde essentiele olien die voor elk type huid geschikt zijn en de opname en effectiviteit bevorderen van de producten die daarna worden gebruikt.

Deze essentiele olien zijn:

Salie (Salvia officinalis) werkt verjongend en regenererend, lavendel (lavandula hybrida) ontspant en rozemarijn ( Rosmarinus officinalis) heeft een activerende en verstevigende werking.

Het juiste gebruik van deze essentiele olien zorgt er voor dat zelfs de meest veeleisende huid er weer vitaal,stralend en fris uitziet.

Bestel via dit formulier je product(en)