DutchEnglishGerman

Huidverbetering Enkhuizen

Er zijn enorm veel factoren die imperfecties veroorzaken op alle leeftijden:

Deze factoren verhogen de talg en keratine productie. En dit heeft een negatieve impact op de balans van het ecosysteem van de huid.

HOE ONTSTAAN ONZUIVERHEDEN?

HYPERKERATOSE
Abnormale verdikking van de huid veroorzaakt door het vertragen van de celdeling.

HYPERSEBORRHEA
Excessive talgproductie door de talgklieren.

PROLIFERATIE
Talg vormt een optimale bio cultuur voor bacteriën om zich versneld te delen.

De poriën raken verstopt door een overproductie keratine en talg Het talg hoopt zich op in de talgklier en oxideert . De bovenkant wordt zwart en een meeëter wordt zichtbaar Overmatig talg wordt niet afgevoerd en veroorzaakt een verstopping onder het huidoppervlak en zo ontstaan er puistjes Bacteriën groeien en delen veelvuldig en hierdoor ontstaan ontstekingen en roodheden . De onzuiverheden worden zichtbaar aan de oppervlakte.

COLDPLASMA

Koud Plasma werkt op de huid als een electroporatie (=een techniek waarmee stoffen in de cel getransporteerd kunnen worden).Daarbij ontstaan zeer kleine poriën b.v. kanaaltjes in de cel membramen en maken deze daardoor doorlaatbaar voor werkstoffen. Door deze kort geopende poriën worden werkstoffen gericht en in hoge hoeveelheden ingesluist. Deze verrijken zich in het weefsel en werken veel intensiever. Door de verhoogde microcirculatie worden de cellen en het weefsel versterkt met vitamines, mineralen, enzymen en voedingsstoffen, wat tot een verhoogde cel activiteit leidt en het regeneratie proces bij huidaandoeningen duidelijk bevordert.

PEELING/ microdermabrassie

Dermo Peeling met Dermabrassion

 

Een peelende behandeling speciaal voor de wat meer gevoelige huid. Bevat een peeling op basis van cellulose en papaya. Tevens is er een ontspannende massage met een celdeling-stimulerende massagecrème en een kalmerend en hydraterend rubbermasker.

 

Door het verwijderen van de dode huidcellen in de opperhuid, ontvangt de huid een signaal tot snel herstel, dat betekent een versnelde én versterkte aanmaak van nieuwe huidcellen.

MICRO NEEDLING

Wat is Micro Needling?

De Micro Needling behandeling is een speciale methode die zowel zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine en tegelijkertijd de optimale verspreiding van hyaluron activeert. De huidstructuur wordt door het natuurlijke proces van genezing en regeneratie sterker gemaakt en verstevigd.

De sensationele, snel zichtbare en merkbare verbeteringen spreken voor zich. Je zult aangenaam versteld staan! Wat kan ik met de behandeling (in kuurverband) bereiken? Door de effectieve behandeling met de Micro Needling pen worden de volgende resultaten behaald:

  • Vermindering van rimpels en lijntjes
  • Huidverjonging
  • Herstel van de atrofische huid
  • Minimaliseren van littekens van verschillende aard
  • Vermindering van striae en zwangerschapsstriemen
  • Vervagen van pigmentvlekken
  • Verkleining van poriën en verfraaiing van het huidbeeld