DutchEnglishGerman

Specialisaties schoonheidssalon Enkhuizen

Sommige van deze behandelingen worden daardoor vergoed door de zorgverzekeraar. AGB Praktijkcode 89001307

CAMOUFLAGE SPECIALISATIE ANBOS

Camouflage specialisatie is een hoog camouflage product met 85% pigment, dat gebruikt wordt voor ( extreme) huidaandoeningen zoals wijnvlekken enverschillende littekens etc. Dermaceals Red Away: is effectief in het camoufleren van wijnvlekken en moedervlekken. Demaceals B.

HUIDONEFFENHEDEN VERWIJDEREN

Met de CryoPen kunt u heel gemakkelijk en snel feitelijk alle ongewenste (goedaardige) huidoneffenheden doeltreffend verwijderen. Ongemak voor de patiënt wordt voorkomen doordat behandeling van omliggend gezond huidweefsel wordt vermeden. Voor de eerste keer is cryotherapie nauwkeurig tot op de millimeter. 

ACNE SPECIALISATIE ANBOS

Acne begint vaak rond de puberteit en kan zo’n vijf tot tien jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers die nog steeds klachten hebben. Het komt ook voor dat volwassenen die nooit eerder last van puistjes hadden opeens acne krijgen. Voor een doeltreffende acne-behandeling kunt u bij de geregistreerde schoonheidsspecialist terecht.

MANUELE LYMFEDRAINAGE ANBOS

Manuele lymfedrainage wordt gebruikt als voor- en nabehandeling van cosmetische ingrepen. Deze ingrepen hebben een zichtbaar beter en sneller resultaat als deze gecombineerd worden met meerdere lymfedrainagebehandelingen. Daarom verwijzen plastische en cosmetische chirurgen hun cliënten door naar de geregistreerde schoonheidsspecialist. Manuele lymfedrainage is ook uitermate geschikt bij acne, stress en ter ondersteuning van een afslankmethode.

Rimpels ogen en vocht

Eye Lifting Treatment. Het oogcontour is het gebied in het gezicht dat het eerst onze ware leeftijd verraadt maar ook vermoeidheid of emoties worden hier zichtbaar gemaakt

Afhankelijk van genen en levensstijl is dit meer of minder zichtbaar.