DutchEnglishGerman

Anti-Aging/ Huidverjonging Enkhuizen

Veroudering

Tussen ons 35e en 40e jaar krijgen we allemaal te maken met de eerste tekenen van huidveroudering. De snelheid en de mate waarmee je huid veroudert wordt zowel door erfelijke als door externe factoren bepaald. Externe factoren zijn onder andere zonlicht, luchtvervuiling, hitte en wind. Maar ook je lifestyle draagt bij aan het huidverouderingsproces. Denk hierbij aan roken, overgewicht, hormonen, stress en voeding. Huidveroudering is nooit helemaal tegen te gaan, maar met een goede huidverbeterende productlijn wel te beperken of terug te dringen. BiON Skincare heeft kwalitatief hoogwaardige anti-ageing producten die ervoor zorgen dat je huid gladder wordt en zijn gezonde teint en veerkracht terugkrijgt.

Rimpels

Vanaf je dertigste jaar vinden er veranderingen in het lichaam plaats die ervoor zorgen dat het verouderingsproces van de huid begint, zoals het ontstaan van rimpels. Hoewel erfelijke aanleg voor een groot deel bepaalt hoe je er later uitziet, heb je zelf ook veel invloed op de gezondheid van je huid. Denk hierbij aan voeding, vitamines, slaap, beweging, stress, alcohol, roken en zonlicht. Genetische aanleg bepaalt dus in combinatie met lifestyle hoe je huid veroudert en hoeveel rimpels je krijgt. Door een goede verzorging, voeding en bescherming tegen schadelijke invloeden, blijft de huid in goede conditie en houdt hij langer een jonge uitstraling.

Grove Huid

Bij fijne lijntjes, grove poriën, acnelittekentjes en een grauwe of vale huid spreken we van een grove huid. Vaak wordt dit veroorzaakt door invloeden van buitenaf of door het ouder worden. De kwaliteit van je huid gaat met de jaren achteruit. De huid, die is opgebouwd uit miljoenen cellen, kan steeds moeilijker dode of beschadigde huidcellen kwijtraken en vervangen door gezonde nieuwe huidcellen. Zon, roken, stress en hormonale veranderingen doen hier nog een schepje bovenop. De peelings, serums en moisturizers van BiON zorgen voor afschilfering van dode huidcellen en voeden de huid intensief van binnenuit, waardoor de huid zijn fijnere structuur en frisse teint terugkrijgt.

 

 

 

 

ANNEMARIE VAN HEEZICK

Wil je meer weten of wil je een afspraak maken?

Neem dan contact op via:

whatsapp 0627299039