DutchEnglishGerman

Merken

Schoonheidssalon Annemarie van Heezick werkt met cosmeticamerken die alleen verkrijgbaar zijn bij de betere beautyprofessionals en schoonheidssalons.

Met Alka® producten kunt u verzuring tegengaan. Alka® biedt u verschillende mogelijkheden om het ontzuren zo makkelijk mogelijk te maken en aan uw levensstijl aan te passen. Alle Alka® producten kunnen los van elkaar gebruikt worden maar ook met elkaar gecombineerd. 

Met Cellics “Natural Skin Architecture” kan het nu en … zonder gedoe. Wij (twee Nederlandse huidspecialisten en een orthomoleculair en natuur geneeskundig therapeut) sloegen afgelopen jaar de handen ineen en maakte een revolutionair cel, huid en vitaliteit supplement dat je heel makkelijk inneemt.

Joe Blasco Cosmetica producten bieden de mogelijkheid om praktisch alle huidproblemen w.o. vitiligo,wijn vlekken, moedervlekken, littekens, brandwonden, pigmentatie te camoufleren.

Professionele schoonheidsverzorging : Aromatherapie,schoonheidsverzorging en dermo-esthetische behandelingen voor de schoonheid van de vrouw en man.